Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

«ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ η ΘΕΑΤΡΟ του ΤΡΟΜΟΥ»


Του ΑΚΗ ΚΑΤΣΟΥΛΑ
«ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ η ΘΕΑΤΡΟ του ΤΡΟΜΟΥ»
Κάποιοι γραφούν και ξαναγράφουν για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, λες και αυτές έγιναν μόνο στην ΕΛΛΑΔΑ!!!
Μάλιστα φτάνουν στο παράδοξο, να καυτηριάζουν τους Έλληνες ψηφοφόρους , για παρτίδες , απολιτικούς, συντηρητικούς, με βάση το γεγονός ότι πήρε πολύ ψηλά ποσοστά το κόμμα των «χρυσών ομελετών» και βγήκαν δήμαρχοι κάτι τύποι «Μπεου- Μπέου».
Πράγματι αυτές οι επιλογές είναι τραγικές σε μια ΕΛΛΑΔΑ του 1.500.000 ανέργων, των 6000 δολοφονιών- αυτοκτονιών, των 4.500.000 νεόπτωχων, της διαφθοράς, της απόλυτης και ανεξέλεγκτης δράσης «εγκληματικών οργανώσεων», που έχουν ιδρύσει τραπεζίτες και μεγάλο λαμόγια  «επιχειρηματίες».
Και φυσικά αυτοί οι απίθανοι τύποι, «διαχρονικοί κλέφτες και απατεώνες» ελέγχουν τους δίαυλους ενημέρωσης και κοινωνικοποίησης των πολιτών, ελέω των υπαλλήλων τους που κυβερνούν.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό της «μαυρίλας» ο Έλληνας όμως αντιστέκεται. Με όσες δυνάμεις μπορεί γυρίζει τις πλάτες στους «σερβιτόρους» των Μ.Μ.Ε. και πάει κόντρα στην «σταθερότητα» της διαπλοκής, της φτώχειας, της ανεργίας.
Μάλιστα είναι τόσο αναιδής και αναίσθητός που δεν «διστάζει» να βγάλει «αιμοσταγείς ΕΑΜοΒούλγαρους» δημάρχους σε μεγάλες πόλεις και να δίνει προβάδισμα σε ταραξίες τύπου ΤΣΙΠΡΑ, ΓΚΛΕΖΟΥ, ΣΑΚΟΡΑΦΑ γνωστούς «αναρχικούς» από τα γεγονότα του «ΔΕΚΕΜΒΡΗ του ‘08». Μέχρι και κάτι «μαλιαγκουρες» ΑΝΤΑΡΣΕΟΥΣ τους πήγε ψηλότερα από το ’12.
Αλλά εδώ κύριοι «ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ» και είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που στέλνει 8 ευρωβουλευτές στο «βλαχοκοινουβούλιο» περισσότερους από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα με τα σφυροδρέπανα και τις βουκαμβίλιες στο χέρι.
Εντελώς αντίθετο το σκηνικό στην Ευρώπη. Εκεί το πέρασαν για θέατρο το κοινοβούλιο και στέλνουν κωμικούς και τέρατα, τύπου Φαράντ και  Λεπεν να στελεχώσουν το «θέατρο του τρόμου». Για Αριστερά άστα να πάνε. Στις 20 από τις 28 δεν υπάρχει κάν αριστερά τύπου ΔΗΜΑΡ…
Άντε και του χρόνου η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ στην Ευρώπη των 28.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου