Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 5μ.μ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOG,F/B NA ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ! ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ Ή ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ .

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 5μ.μ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
(ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ)
ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΟΛΟΥΣΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...

Επείγονται να ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο και τα μέτρα του μέχρι την Κυριακή, για να ξεμπερδεύουν με τις λαϊκές αντιδράσεις!
 Θα τους αφήσουμε;

Εργαζόμενε, επαγγελματία, άνεργε
Η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου έχει συμφωνήσει με  ΕΕ - ΔΝΤ - Κεφάλαιο (ΣΕΒ, Τραπεζίτες κλπ) για την καρατόμηση των εισοδημάτων και των δικαιωμάτων του λαού, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του πλούτου της χώρας και την υποθήκευση του μέλλοντος και των παιδιών μας και επείγονται να ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο, το προσύμφωνο της δανειακής σύμβασης, μέχρι την Κυριακή ή την Τρίτη για να ξεμπερδεύουν με μας.


Με απίστευτο κυνισμό ΕΕ - ΔΝΤ και το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ στήνουν για μια ακόμη φορά σκηνικό ωμού εκβιασμού: Αποδοχή των νέων μέτρων ή ανεξέλεγκτη χρεοκοπία! Το δίλημμα είναι πλαστό: ζητούν και αποδοχή των νέων μέτρων και η χρεοκοπία είναι βέβαιη. Εκβιάζουν και επιτίθενται, αλλά φοβούνται κιόλας ότι η λαϊκή οργή θα γίνει ποτάμι αγώνα και θα τους πνίξει.

Και τι θα κάνουμε εμείς για να δείξουμε την οργή μας και να οργανώσουμε τον αγώνα ανεξάρτητα από αυτούς. Γιατί εμείς θα ζήσουμε με πετσοκομμένους μισθούς που θα μειώνονται συνέχεια στα επόμενα 10 χρόνια συμφώνα με τα σχέδια τους. ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τις χιλιάδες απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό (150000 μόνο σε δημόσιο και εκπαίδευση). Προχωρούν στην πλήρη διάλυση Υγείας, Παιδείας, Ασφάλισης και κάθε άλλου Δημόσιου Αγαθού και στην ιδιωτικοποίησή τους. Ξεπουλάνε τα πάντα σε όφελος των δανειστών διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων.

Οργανώνουμε τον αγώνα μας.
Κατεβαίνουμε στους δρόμους και δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν
Δεν έχουμε ούτε περιθώριο, ούτε δικαίωμα να μείνουμε αδρανείς.

Όλοι στο συλλαλητήριο . Να γίνει η αρχή για καθημερινή κάθοδο στις πλατείες και στο Σύνταγμα. Όλοι την Κυριακή στην περικύκλωση και αποκλεισμό της Βουλής.

Να αποφασίσουμε ότι θα δώσουμε τη μάχη των μαχών. Να βγούμε στις γειτονιές, να καλέσουμε τον κόσμο να δείξει με όποιον τρόπο μπορεί την οργή του, στην πλατεία, στους δρόμους και κατά κύματα ας οδηγούνται στο κέντρο των πόλεων και στο Σύνταγμα!
Να οργανώσουμε συλλογικά τον αγώνα για τα τεράστια προβλήματα στην εκπαίδευση. Να μην αφήσουμε να εξελιχτεί το σχέδιό τους για νέες συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολείων με αύξηση των στοιβαγμένων μαθητών ανά τμήμα και για σχολεία νεό-φτωχα που ζητιανεύουν ψίχουλα για να λειτουργήσουν. Να πούμε με συγκεκριμένα μέτρα ΟΧΙ στην αξιολόγηση που φέρνει ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

Τέρμα τα ψέματα! Υπάρχει άλλος δρόμος.
Μπορούμε να τους διώξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου