Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

η ΑΡΙΣΤΕΡΑ καλεί τον Λαό σε μαζική κινητοποίηση

Αν και δεν είναι κοινό κάλεσμα η ΑΡΙΣΤΕΡΑ καλεί τον Λαό σε μαζική κινητοποίηση ενάντια  σε κυβέρνηση και νέα μέτρα. Είναι πολύ θετικό που την ίδια ώρα δυνάμεις της αριστεράς θα βρεθούν μαζί στους δρόμους. Μόνο που δεν έχουν προπαγανδιστεί αρκετά. Ας ελπίσουμε να είναι πολύς ο κόσμος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει  οργανώσει για σήμερα στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση στα Προπύλαια «ενάντια στα μέτρα που συνομολόγησαν κυβέρνηση και τρόικα», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του , ενώ το ΚΚΕ καλεί, την ίδια ώρα και ημέρα «τους εργαζόμενους να ενώσουν του  φωνή τους μαζί του» με συγκεντρώσεις στην Ομόνοια (στην Αθήνα) και στο Άγαλμα του Βενιζέλου (στη Θεσσαλονίκη). H ΑΝΤΑΡΣΙΑ καλεί την ίδια ώρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

2 σχόλια:

  1. Προπύλαια – Ομόνοια – Κλαυθμώνος – Σύνταγμα κ.λπ. Είναι πάντα αξιοθαύμαστη η παραδοσιακή διαχρονική αγωνία των προοδευτικών δηλαδή αριστερών κινήσεων και κομμάτων να … αναδειχθούν όλες οι πλατείες της πόλης, να αποφευχθεί ο … συνωστισμός, να μη μπλεχθούν τα καλώδια των μικροφώνων τους, να αποφευχθεί - έστω και τυχαίο – χειροκρότημα ή σύνθημα από «οπαδό» άλλου κόμματος, ίσως ακόμη να αποτραπούν τυχαίες συνάψεις «διακομματικών» σχέσεων (φιλικών, ίσως … ερωτικών και περισσότερο συντροφικών) και βέβαια να αποφευχθούν και «φιλικές» αψιμαχίες. Ευτυχώς η Ελλάδα έχει πολλές πλατείες. Τουλάχιστον η ώρα είναι κοινή για όλους. Αυτό είναι σημαδιακό. Και θετικό, συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εαν δεις και την συγκεντρωση της Α/Α στις 4/4 τοτε μπορουμε να ελπιζουμε...αν και κατα την αποψη μου τωρα ήρθε η ώρα της ανατροπής των συσχετισμών στασυνδικάτα (ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ). Μεγάλη υπόθεση για έναπραγματικό κίνημα εργαζομένων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή