Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Κύπρος... Νομιμοποιείται η κλοπή!



Νομιμοποιείται η κλοπή!
Της Ε. Παπαμιχαήλ
Σε λίγες ώρες η βουλή καλείται να νομιμοποιήσει την κλοπή! Μετά την αισχρή απόφαση του Eurogroup το βράδυ της Παρασκευής και το yes που ειπώθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Υπουργό Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή, ο Κύπριος πολίτης καταληστεύτηκε ενώ κοιμόταν αμέριμνος! Και αυτό γιατί εμπιστεύτηκε τα λόγια των Αναστασιάδη και Σαρρή ότι δεν πρόκειται να γίνει κούρεμα καταθέσεων . Αυτό μας είπαν είναι ανόητο.
Ανόητοι είμαστε όλοι εμείς που εναποθέσαμε τις ελπίδες μας στη νέα κυβέρνηση, εμπιστευτήκαμε ένα άνθρωπο που μας διαβεβαίωνε ότι θα έλθουν  καλύτερες μέρες για αυτό τον κατακαημένο τόπο. 
Η Κύπρος για τρίτη φορά δέχεται μια προδοσία. Μετά προδοτικό πραξικόπημα και την Τουρκική εισβολή, μετά το έγκλημα του χρηματιστηρίου, τώρα οι αλήτες της Ε.Ε. μας λήστεψαν με τις ευχές του Νίκου Αναστασιάδη.

Ο λαός για άλλη μια φορά αισθάνεται προδομένος, καταρρακωμένος και ανίσχυρος. Και τα χειρότερα έρχονται. Μήπως  κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας οι φίλοι σας (Μέργκελ και η συμμορία της) έχουν στο τσεπάκι τους και την λύση του Κυπριακού αλλά και την υφαρπαγή του φυσικού αερίου από τα χέρια των ΕΛΛΗΝΩΝ? ( Με συγχωρείτε για τους ΕΛΛΗΝΕΣ με κεφαλαία γράμματα. Θα έπρεπε να το γράψω με μικρά γράμματα όπως μας το έμαθε ο Ιωάννης Κασουλίδης).
Πού είναι εκείνες οι διαβεβαιώσεις σας κύριε Αναστασιάδη προεκλογικά ότι θα διαβουλευτείτε το μνημόνιο, ότι θα έλθουν καλύτερες μέρες για την Κύπρο, ότι θα έλθουν στο νησί επενδυτές, ότι τη Δευτέρα μετά τις εκλογές είχατε εξασφαλισμένο δάνειο από τρίτες χώρες? Μόνο 14 μέρες χρειάστηκαν κύριε Πρόεδρε για να αποδείξετε ότι σερβίρατε  φρούδες ελπίδες στον λαό.
Τι θα πείτε στους φοιτητές μας  που κινδυνεύουν με διακοπή των σπουδών τους, τι θα πείτε στο συνταξιούχο που είχε κάποια λεφτά στην  άκρη για τα εγγόνια του τι θα πείτε στους χιλιάδες ασθενείς τι θα πείτε στον κάθε μεροκαματιάρη, σε όλους αυτούς που εισβάλατε στο σπίτι του και τον ληστέψατε?
Μας εξευτελίσατε κύριε Αναστασιάδη!
Και κάτι τελευταίο. Πείτε στο λαό ποιοι ημέτεροι ήξεραν για το κούρεμα των καταθέσεων και ποιοι φρόντισαν να φυγαδεύσουν τα εκατομμύρια τους στο εξωτερικό….
Μας εξευτελίσατε κύριε Αναστασιάδη!
ΥΓ. Προς συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Σσσσς…. αυτή την ώρα μην μιλάτε άσκοπα. Προσέχετε την  κάθε σας λέξη!  Ο λαός είναι απελπισμένος…
Οι υπόλοιποι καρναβαλιστείτε γιατί χανόμαστε!

1 σχόλιο:

  1. Η Κύπρος για τρίτη φορά δέχεται μια προδοσία. Μετά προδοτικό πραξικόπημα και την Τουρκική εισβολή, μετά το έγκλημα του χρηματιστηρίου, τώρα οι αλήτες της Ε.Ε. μας λήστεψαν με τις ευχές του Νίκου Αναστασιάδη.

    Ο λαός για άλλη μια φορά αισθάνεται προδομένος, καταρρακωμένος και ανίσχυρος. Και τα χειρότερα έρχονται. Μήπως κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας οι φίλοι σας (Μέργκελ και η συμμορία της) έχουν στο τσεπάκι τους και την λύση του Κυπριακού αλλά και την υφαρπαγή του φυσικού αερίου από τα χέρια των ΕΛΛΗΝΩΝ? ( Με συγχωρείτε για τους ΕΛΛΗΝΕΣ με κεφαλαία γράμματα. Θα έπρεπε να το γράψω με μικρά γράμματα όπως μας το έμαθε ο Ιωάννης Κασουλίδης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή