Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Οι Γερμανοί ξεχάσαν το Στάλιγκραντ... Σε λίγο θα αναγκαστούν να το θυμηθούν

Ο 3ος για όσουν δεν κατάλαβαν μόλις ξεκίνησε...Οι Γερμανοί ξεχάσαν το Στάλιγκραντ... Σε λίγο θα αναγκαστούν να το θυμηθούν....ισως και την Νυρεμβέργη!!!
Μπόουλες: «Αν το έκανε τράπεζα, τώρα θα ήταν στο εδώλιο»
Η έντονη αντίδραση τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου για το «κούρεμα» καταθέσεων και τα υπόλοιπα επαχθή μέτρα που απαιτεί η Τρόικα, πανικόβαλε όχι μόνο την Κυβέρνηση αλλά και το Eurogroup, ενώ αναταραχές σημειώθηκαν στα διεθνή χρηματιστήρια, γεγονός που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη συστημική σημασία της Κύπρου. 
Η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Σιάρον Μπόουλες, δήλωσε συγκλονισμένη από την απόφαση του Eurogroup. «Οταν καταλαγιάσει ή σκόνη από τη συμφωνία για την Κύπρο, που ελπίζω ότι δεν θα περάσει, θα μπορέσουμε να δούμε ότι η ενιαία αγορά έχει πωληθεί σε μία πολύ κακή τιμή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σημείωσε επίσης ότι «αυτή η τακτική αρπαγής των χρημάτων των καταθετών τιμολογείται ως φόρος, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να παρακάμψουμε τους εγγυητικούς νόμους της ΕΕ για τους καταθέτες. Στερεί τους μικρότερους επενδυτές, από την προστασία που τους είχαν υποσχεθεί. Εάν αυτή η κίνηση γινόταν από μία τράπεζα, θα ήταν στα δικαστήρια με την κατηγορία του κακού πωλητή».
Και κάτι ακόμα.... Στη Κύπρο η απόφαση περί κουρέματος των καταθέσεων χρειαζόταν για να περάσει 29 βουλευτές.
Δεν το ψήφισε ούτε ένας… βουλευτής ξέρετε γιατί ?
Εκεί δεν έχουν Χριστοφοράκο και SIEMENS
Εκεί δεν έχουν MEGA και ΣΚΑΙ
Εκεί δεν έχουν Μπόμπολα και Ψυχάρη, Βαρδινογιανναίους και Λάτση
Εκεί δεν έχουν Τσουκάτο και Γιωργάκι
Εκεί δεν έχουν Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη.
Εκεί ο τελευταίος τους προδότης ήταν ο ΣΑΜΨΩΝ το 1974

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου