Σάββατο 7 Απριλίου 2012

καλό ταξιδι κ. Δημητρή....πολιτικη κηδεία του Δ.Χ. (αποκλειστικο video του NNews)

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών η πολιτική κηδεία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού, Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος το πρωί της περασμένης Τετάρτης αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος. .
Στην είσοδο του νεκροταφείου τοποθετήθηκε ένα βάθρο πάνω στο οποίο βρισκόταν το φέρετρο. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και όλοι μαζί χειροκρότησαν και φώναξαν συνθήματα, μόλις μεταφέρθηκε η σορός του αυτόχειρα στο νεκροταφείο, ενώ μετά το πέρας της τελετής σκέπασαν το φέρετρο με μία σημαία της Συρίας. Διαβάστηκε ένα μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Σοφία Σακοράφα, στην οποία εργαζόταν η κόρη του αυτόχειρα. Μίλησε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων, η κόρη του, Έμμυ, καθώς και φίλοι και συνάδελφοι. Διακρίναμε στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη κινηματων και λαίκών συνελευσεών...Ελάμψε δια της απουσίας του το ΚΚΕ...
Παρακουλουθήστε προς το τέλος τον λόγο της κόρης του Εμμυς και την συγκλονιστική ερμηνεία του Μ.Π...καλο ταξιδι κ. Δημητρη (κλείστε τον ήχο απο το stop cartel)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου