Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

κ. Χουντη τι γίνεται με την εκθεση της blacrock;

Κύριε Χουντη 

Φίλος, μεγάλο στέλεχος, ξένου fund (αυτός έχει τα λεφτά… εμείς την δόξα) μας ενημέρωσε, ότι οι αμερικανοί ελεγκτές, έχουν παραδώσει στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γιώργο Προβόπουλο την τελική τους έκθεση, η οποία θα αποτελέσει την πρώτη ύλη, κατ' αρχήν, για το πέρασμα του εγχώριου χρηματοπιστωτικού συστήματος στην επόμενη μέρα του: αυτή της …κρατικοποίησης του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΤτΕ σχεδιάζει να προχωρήσει στην πρόσληψη και ειδικού συμβούλου, από κοινού με τον οποίο θα εξετάσουν ανά περίπτωση τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν. Ωστόσο, πέραν αυτού, πολύ ενδιαφέροντα αναμένονται τα συμπεράσματα της έκθεσης της BlackRock αναφορικά και με μια σειρά από άλλα, επιμέρους, ζητήματα, όπως, για παράδειγμα, αυτό των επισφαλειών, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα τραπεζικά χαρτοφυλάκια και ταλανίζουν την επόμενη μέρα τους.
Επίσης θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η εκτίμηση που θα γίνεται για τις μελλοντικές επισφάλειες, που θα δημιουργήσει η σημερινή κατάσταση στα ίδια χαρτοφυλάκια, τα οποία ασφαλώς και δεν περνούν τις καλύτερές τους μέρες.
Κύριε Χουντη του ΣΥΡΙΖΑ ζητήσατε την έκθεση από τον κ. Ολι Ρεν...ο οποίος σας την αρνήθηκε...την έκθεση όμως έχει και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος...Γιατί δεν την ζητάτε επίσημα;
Α.Κ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου