Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

«κλόπυ ράιτ».φροντίστε να πληρώνετε τους εργαζομένου σας…Δεν μας πειράζει το «κλόπυ ράιτ». Έτσι και αλλιώς γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα «μεγάλα μαγαζιά» ξέρουμε γιατί, ότι και να κάνουμε αυτοί θα μας κλέβουν. Και φυσικά ούτε λόγος για την πηγή… Άλλα τουλάχιστον ρε παιδιά, φροντίστε να πληρώνετε τους εργαζομένου σας… Ειδικά κάποιοι που φοράτε την κονκάρδα «αριστερός»…
(ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ…ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ)
ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
η είδηση μιση ώρα πριν ξεκινήσουν να μας αντιγράφουνΠάντα σε αντίθεση με τα νόμιμα δικαιώματα αντιγραφής, ήτοι «copy right» - «κόπυ ράιτ», ορίζονται και τα παράνομα δικαιώματα αντιγραφής, ως «κλόπυ ράιτ».

Τα παράνομα δικαιώματα προκύπτουν πάντα αξιωματικά με την απόκτηση προσωπικού υπολογιστή, γρήγορης σύνδεσης, και τη χρήση internet browser.

Η ετυμολογία προέρχεται από τη λέξη ράιτ - right = δικαίωμα, και το «κλόπυ» ως λεξιπλασία, ή σε μορφή απαρεμφάτου «κλόπει» - εξ ου και μπορεί να απαντηθεί και ως«κλόπει ράιτ», που ως γνωστόν σημαίνει την ενέργεια αφαίρεσης του αντικειμένου από τον νόμιμο ιδιοκτήτη του, χωρίς προηγούμενη απόδοση της χρηματικής του αξίας, ή τέλος πάντων κάτι που αποκτάται ανορθόδοξα, αλλά πάντα, δικαιωματικά.
πηγη:Ορισμοί για: κλόπυ ράιτ / clopyright - slang.gr
http://www.slang.gr/lemma/show/klopu_rait___clopyright_10109

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου